Zamieszczone przez Marker26
[Warszawa] Rzeźbiarza od klimy poszukuję :-)
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
grisza
[Warszawa] Rzeźbiarza od klimy poszukuję :-)
Witam,
Jako, że po swapie chłodnic z ARL'a mam nie podłączoną klimę, gdyż jest różnica w położeniu wtyczki na przewodzie, chciałbym się Was zapytać czy możecie polecić mi jakiś warsztat zajmujący się klimą w którym będą mieli ciekawe koncepcje i chęć do lekkiej rzeźby ? :-) Interesuje mnie wawa i okolice...
--
pozdrawiam,
grisza
-
grisza
Zamieszczone przez MaicroftDiagtornik bawi sie w przerobki klim itd, wiec sadze ze zrobia tez cos takiego co Ciebie interesuje.
--
pozdrawiam,
grisza
Komentarz
-
grisza
Re: [Warszawa] Rzeźbiarza od klimy poszukuję :-)
Zamieszczone przez MiKruSJaka wtyczke masz na mysli?
--
pozdrawiam,
grisza
Komentarz
-
Zamieszczone przez griszaZamieszczone przez MiKruSJaka wtyczke masz na mysli?
Poza Diagtronikiem, ktory wymienil juz Maicroft, moge polecic kontakt z:
Organizujemy szkolenia z technik jazdy samochodem, rajdowe eventy, imprezy motoryzacyjne, szkoły rajdowej jazdy, działamy charytatywnie, uprawiamy sport.
Nie wiem czy ktorakolwiek z tych firm podejmie sie zrobienia takiej "pierdoly", ale mysle, ze moga Cie gdzies skierowac, albo cos doradzic.
Tak w ogole to gdzie przekladales te chlodnice? I mam nadzieje, ze doczekamy sie jakiejs szczegolowej relacji na forum.TDI 205PS
Komentarz
-
-
grisza
Zamieszczone przez MiKruSTak w ogole to gdzie przekladales te chlodnice? I mam nadzieje, ze doczekamy sie jakiejs szczegolowej relacji na forum.
Owszem, chętnie opiszę przeróbki jak już się zakończą, bo na razie całość jest trochę rozgrzebana. Na szczęście robię zdjęcia, więc będzie też ogólnodostępna dokomentacja fotograficzna :-)
--
pozdrawiam,
grisza
Komentarz
Komentarz